Kaupan ehdot

Lähettämällä tilauksen, hyväksyt nämä kaupan ehdot. 

Yleiset myynti- ja sopimusehdot

Kaupan ehdot ovat voimassa 8.11.2017 alkaen.

Toimitusehdot
Tuotteiden tilaaminen
Tuotteitamme voi tilata www.tankotanssikirja.fi -sivuston kautta.

Tilausvahvistus
Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan viivytyksettä yhteyttä osoitteeseen info@tankotanssikirja.fi. Loma ajoistamme ilmoitamme sivuillamme erikseen, loma-aikoina tilauksista ei tehdä tilausvahvistusta. Lomat vaikuttavat myös tuotteiden toimitukseen. 

Sopimuksen syntyminen
Sopimus syntyy, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja saanut sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.

Toimitustavat
Toimitamme lähetykset Postin postipakettina tai kirjeenä tilauksen koosta riippuen. Tilaaja saa tuotteistaan saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta. Siksi puhelinnumero täytyy ilmoittaa tilausta tehdessä. 
Pyrimme lähettämään paketin vaativan tilauksen kaikki tuotteet yhdessä erässä, ettei tilaajan tarvitse noutaa lähetyksiä postista useasti. Jos kuitenkin näyttää siltä, että toimitus viivästyisi, lähetämme tilauksen useassa erässä.

Maksutavat
Tilaus maksetaan ennakkomaksulla, jonka maksutiedot tulevat sähköpostiisi onnistuneen tilauksen tekemisen jälkeen. Ennakkolaskutettujen tilausten toimitusajan laskeminen alkaa siitä, kun saamme tiedon maksusuorituksesta pankista.

Hinnat
Tuote myydään tilaamishetkellä www.tankotanssikirja.fi -sivulla ilmoitettavalla hinnalla.  Www.Tankotanssikirja.fi pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä tai inhimillisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan olennaisesti väärin.
Sivuillamme olevat hinnat ovat yksittäisten tuotteiden hintoja. Suurten ryhmätilausten hinta on tilauskohtaisesti sovittu hinta. Yleinen hinnasto toimitetaan pyydettäessä. Suurempien tilausmäärien toimitusaika kannattaa tarkistaa tarjouspyynnön yhteydessä osoitteesta: info@tankotanssikirja.fi

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tankotanssikirja.fi. Jos asiakas peruuttaa tilauksen 14 päivän peruuttamisaikaa noudattaen, on hänen palautettava vastaanottamansa tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetyn lähetys seitsemän arkipäivän kuluttua postin merkitsemästä postileimasta, tai paketin ollessa kyseessä sinä hetkenä, kun paketti on luovutettu asiakkaalle.
Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön. Esimerkiksi kirjan kansissa ei saa näkyä taittamisen jälkiä ja kirjan ja sen sivujen tulee olla puhtaat. Tuotteita tulee tarkastella varoen, eikä niitä saa tarpeettomasti avata. Käyttöön otetun tuotteen arvon alentumisesta vastaa asiakas.
Palautettavan tuotteen ja peruutusilmoituksen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tilinumero, jolle palautus maksetaan). Nimettömiä palautuksia emme voi käsitellä.
www.tankotanssikirja.fi ei ota vastaan peruutusajan jälkeen lähetettyjä palautuksia tai palautuksia, joissa tuotteet näyttävät käytetyiltä. Jos tuotteen ostaja on lähettänyt aiheettoman palautuksen, veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä tuotteen ostajalta.
Tilauksen peruutukset ja reklamaatiot ilmoitetaan osoitteeseen info@tankotanssikirja.fi.

Tuotteiden palautusohjeet saat tilauksesi mukana. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielelämme! Otamme kysymyksiä vastaan osoitteessa: info@tankotanssikirja.fi 

Tuotepalautuksen postikulut maksaa asiakas itse. 


Kun käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote on saapunut meille takaisin, palautamme tuotteesta maksamasi summan ilmoittamallesi tilille mahdollisimman pian!

Asiakkaan maksamien rahojen palauttaminen
www.tankotanssikirja.fi palauttaa kuluttaja-asiakkaalle rahat tuotteesta, jos hän peruuttaa tilauksensa osin tai kokonaan ennen sen lähettämistä tai palauttaa käyttämättömän ja vahingoittumattoman tuotteen vaihto- ja palautusoikeusajan kuluessa.

Reklamaatio
Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida viipymättä osoitteeseen info@tankotanssikirja.fi. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla oikean, virheettömän tuotteen, toissijaisesti sopimalla hinnanalennuksesta tai purkamalla kaupan.

Rajoitukset
Emme myy tuotteita henkilöille, jotka toistuvasti palauttavat tilaamansa tuotteet tai muutoin käyttävät väärin tarjoamiamme palveluita.

Asiakas vastaa antamansa toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Toimitusosoite tulee yksilöidä tarkasti ovessa näkyvän nimen, katuosoitteen ja postitoimipaikan mukaisesti. Nimen perässä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu (esim. "Vastaanottajan nimi" c/o "Ovessa oleva nimi").
Jos asiakas ilmoittaa toimitusosoitteensa virheellisesti ja posti tai muu rahdinkuljettaja virheen vuoksi toimitusehtojensa mukaisesti palauttaa lähetyksen lähettäjälle, www.tankotanssikirja.fi veloittaa asiakkaalta postitus- ja rahtikulut käsittelymaksuineen toteutuneiden kustannusten mukaisesti (lähetys ja palautuskulut). Toimitusehtojensa mukaisesti posti varaa oikeuden olla jakamatta lähetystä osoitteeseen, jossa väestörekisteritietojen tai postin omien tietojen mukaan ei asu lähetyksessä ilmoitettua henkilöä. Mikäli lähetys kuitenkin halutaan toimitettavaksi tällaiseen osoitteeseen, tulee käyttää yllä mainittua c/o merkintää.

Yrityksen vastuu ja vastuun rajoitukset
www.tankotanssikirja.fi ei vastaa yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta toimituksen viivästymisestä eikä tuotteiden virheellisen toimituksen, virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä kustannuksista.
www.tankotanssikirja.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta.
Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä osoitteeseen: info@tankotanssikirja.fi.

Force majeure
www.tankotanssikirja.fi ei ole vastuussa toimituksen viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on www.tankotanssikirja.fi-sivuston vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitukset estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava.

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste
Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille osapuolille, pois lukien maksupalvelut, kuriirit ja tavarantoimittajat. Epäillyn rikoksen vuoksi asiakas- ja henkilötietoja voidaan luovuttaa poliisille tai muille viranomaisille.

Yhteystiedot:
www.tankotanssikirja.fi
info@tankotanssikirja.fi

Y-tunnus: 2859410-3